Bilanțul conferinței “Parteneriate pentru Responsabilitate Socială”

Participare extraordinară CSR Europe, 14 paneliști reputați în domeniul responsabilității sociale, 8 teme generoase, 2 sesiuni de dezbatere, 9 prezentări de proiecte sociale ONG, 4 inițiative premiate, 150 de participanți și o singură miză – parteneriatul pentru dezvoltarea comunităților românești.

Joi, 24 februarie, la Hotel Howard Johnson, Federația Junior Chamber International România împreună cu partenerii săi și susținătorii initiațivei “Acționăm responsabil! – Rețeaua Socială RSC” au pledat pentru ideea de cooperare în cadrul unei dezbateri care a animat peste 50 de vorbitori, atât din prezidiu cât și dintre membrii audienței. Evenimentul a reunit profesioniști RSC din companii, reprezentanți din ONG-uri cu tradiție, asociații de IMM-uri, comitete sectoriale și parteneri sociali.

Pornind de la prezentarea proiectului și continuând cu dezbaterea propriu-zisă, participanții s-au angajat într-un uriaș brainstorming care a evidențiat, pe de o parte, limitările și provocările cu care se confruntă actorii de RSC din România, dar și instrumentele și direcțiile de acțiune pe care aceștia le pot accesa pentru proiecte sociale durabile. Evenimentul a facilitat, de asemenea, expunerea unor initiațive ONG inovatoare în cadrul unei sesiuni de prezentări jurizate de experții RSC din panelurile de dezbatere. Cele mai bune proiecte au fost premiate, inițiatorii lor urmând să beneficieze de sesiuni de mentorat din partea specialiștilor RSC din companii.

Proiecte prezentate

Premiul I și Premiul publicului

Premiul I

Premiul II

Premiul JCI

Alte proiecte prezentate

Conferinţa în imagini – Intro

Conferinţa în imagini – Panel I

Conferinţa în imagini – Panel II

Conferinţa în imagini – Prezentare proiecte

Descarcă formular de înregistrare