Concurs pentru idei creative de afaceri

Ai o idee de afaceri de-a dreptul creativa si inovativa? Inscrie-te in perioada 16.11.2015 – 27.11.2015 cu ideea ta de afaceri in concursul Creative Business Ideas Contest si ai sansa sa castigi 5 premii constand in bilete la evenimente, ore de consultanta si mentorat, timp de lucru si acces in cadrul centrului de afaceri Ingenius Hub.

 De ce sa te inscrii?

  • ai ocazia sa iti validezi ideea de afaceri;
  • vei putea sa iti promovezi ideea de afaceri intr-o conferinta la care vor participa peste 100 de persoane – antreprenori, mentori, formatori, consultanti;
  • ideea ta de afaceri va fi incubata in cadrul Ingenius Hub beneficiind de mentorat, consultanta si expunere.

Cum te inscrii?

Completand formularul disponibil AICI (http://antreprenori-responsabili.ro/awesome-surveys/creative-business-ideas-contest/)  si promovand pe pagina ta de Facebook concursul Creative Business Ideas.

Care este calendarul evenimentului?

Perioada de inscriere | 16.11.2015 – 27.11.2015.

Etapa 1 de evaluare | 28.11.2015 – 30.11.2015

Primele 10 idei de afaceri (in ordinea punctajelor) vor primi invitatia de a-si prezenta ideea printr-un pitch in cadrul conferintei de incheiere a proiectului din data de 4 decembrie. Anuntarea finala a castigatorilor va avea loc chiar in cadrul conferintei.

Informatii suplimentare privind criteriile de evaluare si premiile acordate, poti obtine cititind Regulamentul de Concurs disponibil aici (http://antreprenori-responsabili.ro/wp-content/uploads/2015/11/Regulamentul-concursului-de-idei-de-afaceri.pdf).

Mai multe detalii poti afla consultand pagina proiectului (http://www.antreprenori-responsabili.ro) sau trimitand un e-mail pe comunicare@loopoperations.ro.

Concursul Creative Business Ideas Contest este organizat in cadrul proiectului „Fii T.A.Re! – Tineri Antreprenori Responsabili” ca parte a campaniei de promovare a antreprenoriatului. Proiectul este implementat de Academia de Studii Economice, Asociatia Romana pentru Transfer Tehnologic si Inovare, Loop Operations si CCDL Events and Training si cofinantat prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

#FiiTARE #ideideafaceri #LoopOperations ASE concurs