Consultarea regionala a furnizorilor de servicii sociale

Asociatia Salvati Copiii Iasi, organizeaza la Iasi, pe 7 noiembrie 2013, intervalul orar 10.00-14.00, Consultarea regionala a furnizorilor de servicii sociale, pentru judetele Iasi, Vaslui, Bacau .

Evenimentul se desfasoara in cadrul proiectului „Schimbari mici, diferente MARI!”, proiect co-finantat   printr-un grant din partea Elvetiei prin intermediul Contributiei Elvetiene pentru Uniunea Europeana extinsa.

Cautam 40 de participanti din judetele Iasi, Vaslui si Bacau, furnizori privati si publici de servicii sociale destinate copiilor si familiilor vulnerabile, care in luna noiembrie 2013 sa  dedice 4 ore pentru a transmite din experienta lor si pentru a gasi solutii impreuna la problemele cu care se confrunta.

Ce asteptari avem  de la aceasta consultare regionala?

  •  ne dorim sa aflam problemele cu care se confrunta furnizorii de servicii sociale destinate copiilor si familiilor vulnerabile in profesia lor,
  • ne dorim sa gasim solutiile potrivite la problemele cu care se confrunta furnizorii de servicii sociale destinate copiilor si familiilor vulnerabile;
  • ne dorim sa ajungem la un numitor comun asupra  intelegerii termenului de calitate in acordarea de servicii sociale;
  • ne dorim ca in urma consultarii sa selectam viitorii promotori ai retelei regionale de servicii sociale destinate copiilor si familiilor vulnerabile.

 Cine sunt persoanele pe care le cautam?

  •   persoane care lucreaza in acordarea de servicii sociale copiilor si familiilor vulnerabile;
  •   au experienta relevanta in furnizarea de servicii sociale copiilor si familiilor vulnerabile;
  •   au motivatie puternica de a contribui la subiectele propuse spre consultare;
  •   sunt motivate si deschise in a impartasi din experienta lor profesionala.

Daca te potrivesti cu descrierea de mai sus, te invitam sa completezi formularul de inscriere si sa-l trimiti prin e-mail la adresa iasisalvaticopiii@yahoo.com  sau prin fax la numarul 0232 219 986 pana la data de 01 noiembrie 2013.

Descarca formularul de inscriere de pe iasisalvaticopiii.wordpress.com.

Pot participa DOAR persoanele care au domiciliul in judetele Iasi, Vaslui, Bacau.

Pentru mai multe detalii persoana de contact  Irina Hazincop – tel. 0748 88 2417.

...si inca ceva:

– nu se percepe taxa de participare,

– organizatorii vor asigura o pauza de cafea (cafea, apa, patiserie)

-costurile de transport, pentru participantii din judetele Vaslui si Bacau vor fi decontate in baza documentelor de transport (bilet de calatorie stampilat, iar in caz de deplasare cu autoturismul personal decontul se va face in limita a 7,5 litri de combustibil/100 Km, pe baza bonului fiscal de combustibil stampilat).

Pentru ca ne dorim ca in cadrul acestui proiect sa fim mai responsabili din punct de vedere social, si implicit mai prietenosi cu mediul va rugam, pe cat se poate, sa folositi metoda car-sharing.

***

Acest proiect si toate evenimentele ce se vor desfasura in cadrul lui, este inscris in demersul de Responsabilizare Sociala demarat de Societal (retea nationala de ONG-uri), si, ca urmare a angajamentului sau, va purta marca “Eveniment responsabil”.

Principiul nediscriminarii reprezinta un pilon important pentru proiectul Schimbari mici, diferente mari! Ca urmare, selectarea participantilor la consultarile regionale din cadrul proiectului se va realiza indiferent de rasa, religia, apartenenta etnica, sexul, varsta, orientarea sexuala, dizabilitatile sau statutul social al candidatilor.