Dar din dar se face Raiul! Proiect Caritabil de Sarbatori: ,,Fa o bucurie unui copil!,,

Proiectul caritabil “Fa o bucurie unui copil” a pornit de la dorinta de a ajuta copiii defavorizati sa aiba parte de sarbatori fericite, asa cum merita orice copil, indiferent de mediul din care provine.
Grupul de firme Bere Bauturi Bucuresti S.A.Beraria Germana BucurestiAndy Hotels BucurestiAndy Hotels PredealBarber’s BladeKalessandra Center si Luxury Salon Profesional, si-au adunat puterile si impreuna doresc sa uneasca cat mai multe societati care doresc sa contribuie in mod direct sau prin intermediul angajatilor lor, la aceasta campanie de responsabilitate sociala corporatista.

Conceptul este simplu: va trebuie o cutie de pantofi, in care puteti pune ce considerati dvs ca poate aduce bucurie unui copil: carti, creioane colorate, jucarii mici, haine, dulciuri, etc. 

Punctele de colectare a cutiilor vor fi in cadrul hotelurilor Andy Hotels Bucuresti si Andy Hotels Predeal. Colectarea cutiilor se va face in perioada 17 Noiembrie – 17 Decembrie 2016.
Compania Bere Bauturi Bucuresti S.A., prin puterea ei de distributie, ne va ajuta sa livram cutiile cu cadouri la un centru de plasament din Bucuresti, in data de 20 Decembrie 2016.
Centrele Barber’s BladeKalessandra Center si Luxury Salon Profesional vor impodobi un brad de Craciun in cadrul centrului, iar Beraria Germana Bucuresti va asigura masa de Craciun pentru copii.

Proiectul ”Fă o bucurie unui copil!” are ca scop sensibilizarea persoanelor fizice si juridice in vederea sustinerii din punct de vedere material a copiilor abandonati de parinti si a celor cu nevoie speciale.

#FaOBucurieUnuiCopil

Andy Hotels Bucuresti Andy Hotels Predeal Barber's Blade Bere Bauturi Bucuresti S.A. Kalessandra Center Luxury Salon Profesional