0posts 0followers 0representatives

Asociația de Consultanță și Consiliere Economico-Socială Oltenia

Urmareste organizatie
Regiune de activitate: Sud-Vest
Domeniu de interes: Educatie

Contact

Adresa : Craiova, Str SARARI, Nr. 31 (incinta COMAT DOLJ)
Tel/fax:0251- 43.22.66
E-mail: acces.oltenia@yahoo.com

Descriere

Înființată în august 2002, ca organizație neguvernamentală, fără scop lucrativ, apolitică si nediscriminatorie, Asociația de Consultanță și Consiliere Economico-Socială “Oltenia” a început să-și desfășoare activitatea imediat dupa înființare, transpunând în practică SCOPUL  pentru  care a fost creată, înscris în statutul ei, și anume promovarea dezvoltării sociale, economice şi cultural-educaţionale a regiunii Oltenia.

MISIUNEA  A.C.C.E.S.”Oltenia” este de a sprijini comunitatea şi autorităţile locale în dezvoltarea serviciilor educationale si sociale.

Valori:

Comunicare – înţelegem că prin comunicare putem motiva oamenii pentru schimbare şi dezvoltare personală.

Excelenţă – ne propunem să fim foarte buni în ceea ce facem. Să fii cel mai bun nu este suficient dacă nivelul este încă scăzut.

Integritate – fiecare client este special pentru noi şi ne respectăm promisiunile clar făcute.

Clientul este primul – satisfacţia clientului este şi satisfacţia noastră. Un client mulţumit ne va cere noi soluţii şi astfel vom fi performanţi pe termen lung.

  A.C.C.E.S. Oltenia a informat si consiliat un numar de 500 de asistati social si someri si a furnizat cursuri de formare profesionala unui numar de 600 de persoane.

Media