0posts 1follower 0representatives

Asociatia Dezvoltatorilor de Solutii de Comunicare Online – ADESCO

Urmareste organizatie
Tip organizatie: Asociatie de IMM-uri
Domeniu de interes: Dezvoltare economica

Contact

Laszlo Pacso
Manager de proiect
laszlo.pacso@businessdays.ro
+40-745-080802

Descriere

Asociația Dezvoltatorilor de Soluţiii de Comunicare Online – ADESCO – organizează suita de evenimente de business pentru antreprenori şi manageri. Timişoara (03.2011) | Braşov (09.2011) | Bucureşti (11.2011). După succesul de anul trecut al celor două ediţii Business Days, ambele organizate la Tîrgu Mureş în martie şi septembrie, se continuă în anul 2011 cu o serie nouă de evenimente dedicate antreprenoriatului şi managementului, dar spre deosebire de anul trecut s-au extins evenimentele la nivel naţional.

În acest scop s-au selectat în mod special patru oraşe în care vom desfăşura evenimentele în anul 2011:

  • Editia a 3-a Business Days a fost organizata la Timisoara in perioada 30-31 martie 2011
  • Editia a 4-a Business Days a fost organizata la Brasov in perioada 28-29 septembrie 2011
  • Editia a 5-a Business Days va fi organizata la Bucuresti 29-30 noiembrie

Evenimentele sunt organizate cu scopul de a dinamiza mediul de afaceri si sunt centrate pe subiecte de interes legate de antreprenoriat si management, oferind antreprenorilor si managerilor din companiile romanesti idei inspirationale, exemple motivationale, analize pertinente, estimari ale trendurilor viitoare din diverse domenii, business networking de calitate, posibilitatea de a invata de la cei mai buni specialisti, de a identifica noi oportunitati, de a gasi potentiali parteneri de afaceri si colaboratori.

Organizatorii colaboreaza cu o serie de unitati protejate, o parte din incasarile de la parteneri (pentru servicii de promovare la eveniment) fiind transferate catre acestea. De asemenea, in cadrul evenimentelor, au loc deseori manifestari si actiuni cu interes caritabil.

Media