0posts 1follower 1representative

Asociatia Profesionala „Agr Al – Turism Oltenia”

Urmareste organizatie
Regiune de activitate: Sud

Contact

Strada Doljului, Nr 39, Bl. A6, Sc. 2, ap 10, Craiova
Telefon: 0757 014 088
E-mail: agralturism@yahoo.com

Descriere

Misiunea organizatiei este de a acorda sprijin educativ in dezvoltarea personala si orientarea profesionala absolventilor unor facultati de profil, de colaborare cu toti factorii interesati (profesori, cercetatori, producatori si specialisti din domeniul de interes) si de promovare a valorilor nationale.

Viziunea organizatiei este de a uni si dezvolta intr-un timp cat mai scurt si intr- un sistem integrat de valori toti factorii interesati. in cadrul grupului de factori interesati se inscriu absolventii (atat absolventii de studii liceale si profesionale dornici sa-si continue pregatirea in domeniu cat si absolventii de facultate care doresc sa se perfectioneze), cadrele didactice, cercetatorii si personalul TESA din domeniile de interes, fermierii, producatorii, specialistii. Pentru aceasta, Asociatia profesionala militeaza pentru Dezvoltarea Durabila a Regiunii, pentru constituirea si dezvoltarea armonioasa a sistemelor integrate intre producatorii de produse agro-alimentare (beneficiari ai investitiilor), producatorii de input-uri, consultantii tehnici de specialitate, agentii finantatori si autoritatile publice.

Obiectivele au fost si sunt corelate intotdeauna cu Viziunea de dezvoltare iar pentru fiecare obiectiv au fost construite strategii (bazate pe Analiza SWOT a Organizatiei, pe politicile europene de mediu, pe dezvoltarea continua a Resurselor Umane, pe politicile de securitate alimentara).Liniile politice directoare ale organizatiei stabilite pe diverse orizonturi de timp sunt expuse pe website-ul organizatiei.

Domeniile de activitate sunt legate de:

  • Dezvoltarea resurselor umane (educatie, pregatire continua, relatia cu universitatile si unitatile de invatamant preuniversitar)
  • Dezvoltare comunitara (Cultura, tineret, sport, turism, relatii stabile cu alte ONG-uri, social, sanatate)
  • Politici de mediu (politici europene de mediu, dezvoltare durabila)

Informatii suplimentare

"Un OM, un Cuvant – Totul pentru Dezvoltare Durabila!”

Parteneri

Institutii Publice (Consiliul Judetean Dolj, Prefectura judetului Dolj, Primaria Craiova şi mai multe primarii ale unor localitati din Oltenia, Universitatea din Craiova, Agentia Regionala de Mediu, Directia Judeteana de Mediu)

Parteneri privati – ONG-uri:

  • Fundatia “Actiunea Ecologica Romana” – preşedinte dl prof. Teclu Codreşi
  • Asociatia “Dominou” Craiova – preşedinte dna prof. Ani Draghici
  • Asociatia “Mereu pentru Europa” – preşedinte dl. econ. Daniel Neagoe Bacanu
  • “Asociatia pentru o Romanie Deschisa” – preşedinte dl. Marius Toma
  • Confederatia Sindicatelor “Proprietarii” – presedinte dl. prof. Gabriel Ionascu

Parteneri Media:

  • Radio Oltenia Craiova, GTV, Saptamanalul “Frontal”, “GdS”

Media