0posts 2followers 1representative

Asociatia Profesionala Pentru Securitatea si Sanatatea Muncii Timisoara – APSSMT

Urmareste organizatie
Regiune de activitate: Nord-Vest
Tip organizatie: Asociatie de IMM-uri
Domeniu de interes: Sanatate

Contact

Adresa: Str. Orsova, nr. 7, Timisoara, jud. Timis
Tel: 0256242187; 0733961290

Descriere

Asociatia Profesionala Pentru Securitatea si Sanatatea Muncii Timisoara – APSSMT are ca scop crearea unui cadru organizatoric adecvat la nivel national si zonal pentru specialistii care isi desfasoara activitatea in domeniul securitatii si sanatatii in munca, in vederea studierii, cercetarii, perfectionarii si aplicarii metodelor si mijloacelor de securitate si sanatate in munca pentru imbunatatirea continua a conditiilor de munca si reducerea riscurilor de accidentare, respectiv a imbolnavirilor profesionale din intreprinderi si organizatii.

Membri: 290 organizati in 18 filiale judetene in curs de extindere.

APSSMT numara, printre membrii sai, IMM-uri cu preocupari in domeniul serviciilor de securitate si sanatate in  munca, pentru prevenirea accidentelor de munca si a imbolnavirilor profesionale.

Parteneri

Parteneri: Ministerul Muncii,Familiei si Protectiei Sociale; Inspectia Muncii; Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Protectia Muncii – I.N.C.D.P.M. “Alexandru Darabont”; Inspectoratul Teritorial de Munca Alba, Alba Iulia; Inspectoratul Teritorial de Munca Arad; Inspectoratul Teritorial de Munca Caras Severin; Inspectoratul Teritorial de Munca Timis; Agentia europeana pentru securitate si sanatate in munca; Universitatea Politehnica Timisoara; Universitatea Alba Iulia; Universitatea Petrosani; H & S CONSULT SRL Targu Mures; BIOANALISIS SRL Timisoara; PROTECT CONSULTING S.R.L. Bacau; HI-TO-MIZU PRIM CONSULTING SRL Simian; EURO CONSULT; PSIHO PROFIL SRL Timisoara; LIFE PROTECT SRL; Treta Maria – expert contabil; Brandas Mircea, consilier juridic.

Media