0posts 0followers 2representatives

Asociatia Young Initiative

Urmareste organizatie Editeaza organizatie
Regiune de activitate: Bucuresti-Ilfov
Domeniu de interes: Educatie

Contact

Sediu operational: Str. Christian Tell nr.10, Sector 1, Bucuresti
Sediu social: Aleea Pelicanului nr.21, Bl. AV35, Sc.B, Ap.15, Constanta
Telefon: 0727.334.743

Descriere

Asociatia Young Initiative este o organizatie non-guvernamentala, non-profit si neafiliata politic, ce isi propune sa contribuie activ la dezvoltarea personala si profesionala a tinerilor din Romania, precum si la educatia si cultura acestora, astfel incat sa isi poata croi o cariera corespunzatoare potentialului lor.

Asociatia a luat nastere la sfarsitul anului 2009, la initiativa unor tineri care si-au propus sa schimbe in bine o particica a Romaniei, punandu-si abilitatile si timpul la dispozitia comunitatii.

Organizatia a cunoscut o dezvoltare deosebita in primul an de activitate, la sfarsitul lui 2010 avand 7 proiecte incheiate, peste 1000 de carti donate copiilor nevoiasi, castigarea unui grant international nerambursabil, deschiderea si operarea unui Centru de Lectura si Educatie Non-Formala, peste 1500 de tineri implicati in diferite alte proiecte si activitati, si exemplele pot continua. Detalii complete despre activitatea din anul 2010 se regasesc in Raportul Anual de Activitate 2010, ce poate fi descarcat de pe site-ul oficial al Asociatiei (www.younginitiative.org).

In prezent, peste 50 de membri, voluntari si colaboratori inseamna Asociatia Young Initiative si contribuie la dezvoltarea comunitatilor din care fac parte, incercand in acelasi timp sa dezvolte acest spirit al voluntariatului si catre alte persoane.

Viziune: Viziunea noastra este ca tinerii si copiii din Romania sa fie participanti activi in societate si sa aiba o educatie completa, atat prin mijloace formale, dar mai ales non-formale, care sa le asigure o cariera corespunzatoare potentialului lor.

Valori: Pasiune, Responsabilitate, Participare Activa, Dezvoltare, Vitalitate

Parteneri

Institutii publice: Biblioteca Metropolitana Bucuresti, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 4 Bucuresti, Primaria Municipiului Ramnicu-Valcea

Parteneri: Fundatia Huddle, Shakespeare School, Young Professionals Club, Sigur.info, Filarmonica George Enescu, Muzeul National “George Enescu”, Muzeul National de Arta a Romaniei, Muzeul National de Geologie, Imparte.ro

Sponsori: Hermes Expert Conta, Books Express, CautaEroi.ro, Vel Pitar

Parteneri media: Metropotam, Studentie.ro, Calificativ.ro, LumaBuna.ro, Stud-Life, BizCampus, TeenPress, RegieLive.ro, ArtCrew.ro, StirideBine.ro, amdoar18ani.ro

Media