0posts 1follower 0representatives

Asociatia Young Professionals Club (YPC)

Urmareste organizatie
Regiune de activitate: Bucuresti-Ilfov
Domeniu de interes: Educatie

Contact

Adresa: Calea Dorobanti nr. 170, Ap. 8
E-mail: office@youngprofessionals.ro
Tel: 021.230.01.20

Descriere

Fondat in 2008, Young Professional Club (YPC) este un ONG independent care actioneaza in interesul dezvoltarii personale si profesionale a membrilor sai. Acestia sunt tineri cu cariere de succes in diferite domenii, dar care au obiective si interese comune: networking si dezvoltare personala.

YPC organizeaza o gama larga de evenimente prin care reflecta interesele diverse ale membrilor sai. Pana acum, YPC a organizat de la proiecte sociale, de mediu sau antreprenoriale, pana la evenimente cu tema culturala sau de divertisment.

Asociatia YPC crede cu tarie in comunitatea Young Professionals ca o metoda potrivita de a dezvolta un spatiu al dialogului bazat pe schimbul de idei si experiente. Prin activitatile derulate, YPC isi doreste sa isi lase amprenta nu doar asupra membrilor sai, dar si asupra societatii, prin implicarea in activitati indraznete si productive.

Misiunea YPC: Crearea unei Comunitati de tineri profesionisti.

Viziunea YPC: Prin activitatile intreprinse YPC doreste sa contribuie la dezvoltarea personala si profesionala a membrilor sai.

Activitatile YPC:

  • Scriere si implementare de proiecte;
  • Evenimente sociale si recreative;
  • Evenimente culturale;
  • Evenimente caritabile si in folosul comunitatii;
  • Traininguri.

Parteneri

The Money Channel; Professional Finance; Orange; Smart Branding; Centrul de Presa; Novotel; Acta Projects; Professional Insurance; Stud-Life; Calendar Evenimente; Business Cover; Lume Buna; URA; Best Resource; 3ner; SmartBranding

Media