0posts 1follower 0representatives

BCR

Urmareste organizatie
Regiune de activitate: Bucuresti-Ilfov
Tip organizatie: Companie
Domeniu de interes: Educatie

Contact

Sediul central: Bucureşti, Bd. Regina Elisabeta nr. 5, Sector 3, Cod Postal 030023

Descriere

Banca Comerciala Romana (BCR), membra a Erste Group, este cel mai important grup financiar din Romania, incluzand operatiunile de banca universala (retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete de capital), precum si societatile de profil de pe piata leasingului, managementului activelor, pensiilor private, a bancilor de locuinte si a serviciilor bancare prin telefonul mobil.  BCR este banca Nr.1 in Romania dupa valoarea activelor (peste 16 mld EUR), banca Nr.1 dupa numarul de clienti si banca Nr.1 pe segmentele de economisire si creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din Romania, dupa gradul de incredere al clientilor si dupa numarul celor pentru care BCR este principala institutie cu care fac banking.

BCR ofera gama completa de produse si servicii financiare prin intermediul unei retele de 48 de centre de afaceri dedicate companiilor si 668 de unitati retail localizate in majoritatea oraselor din intreaga tara cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca Nr.1 din Romania pe piata cardurilor si a tranzactiilor bancare, clientii BCR avand la dispozitie cea mai mare retea nationala de ATM – peste 2.000 de bancomate si POS – peste 18.000 de terminale pentru plata cu cardul la comercianti, precum si servicii complete de Internet banking, phone-banking si e-commerce.

Politica de RSC

Pentru BCR, sunt importante investitiile pe termen lung in domeniile care contribuie in mod direct la o dezvoltare durabila a comunitatii. De aceea, BCR dezvolta sau sustine proiecte comunitare in special in urmatoarele domenii:

Educatie:

  •       educatie financiara pentru copii si tineri
  •       acces la educatie pentru copiii defavorizati

Antreprenoriat

  •       educatie antreprenoriala pentru tineri
  •       sustinerea initiativelor antreprenoriale ale ONG-urilor pentru a  le ajuta sa devina mai independente financiar si, astfel, sa isi atinga misiunea

Solidaritate Sociala

  •       sprijinirea cauzelor sociale in campanii integrate de matching (angajatii aleg o cauza, doneaza bani, iar banca dubleaza suma).

Accent pe voluntariatul corporativ

BCR pune  in centrul tuturor initiativelor de RSC activitatea de voluntariat a angajatilor sai.

In fiecare an, sute de voluntari ai bancii sustin ore de educatie financiara in scoli, ofera consultanta  antreprenoriala pentru studenti  sau se implica in actiuni de solidaritate sociala.

Media