0posts 2followers 1representative

Beautiful Life

Urmareste organizatie
Regiune de activitate: Centru

Contact

Adresa: Loc. Chirileu, strada Closca, nr. 185, judet Mures
Telefon: 0365451665 / Mobil: 0745391035
E-mail: asociatie@beautiful-life.ro

Descriere

Asociatia “Beautiful Life” s-a infiintat in anul 2010, fiind un ONG tanar, insa cu o misiune plina de optimism si avand un promotor cu expertiza, experienta indelungata in domeniul sanatatii si nu numai. Asociatia „Beautiful Life” are o echipa multidisciplinara pregatita, dedicata si motivata pentru realizarea misiunii Asociatiei.

Viziunea asociatiei:

„Sufletul e acelasi în toate fiintele vii, desi corpul fiecareia e diferit.” Hipocrate

Noi pornim de la credinta ca: „Tot ce în viata daruim, Bune, rele, Cu sau fara de valoare, Mai tarziu sau mai devreme, noua ni le daruim!” ceea ce ne ghideaza în misiunea noastra de a oferi o calitate a vietii pentru persoanele varstnice, de a le valoriza fiinta, cunostintele, experienta de viata în ochiii tuturor si de a-i împaca cu sine în întampinarea unui Apus Linistit…

Misiunea asociatiei este:

Organizarea, dezvoltarea si furnizarea de servicii sociale, medicale, culturale, educationale, economice si de mediu în special la nivel comunitar, pentru diverse categorii de persoane aflate în situatii de risc social: persoane varstnice, persoane cu handicap, copii orfani, abandonati, familii aflate în dificultate, ocrotirea, asistenta si integrarea rromilor în comunitate, alte categorii de persoane defavorizate.

Valorile în care credem si le facem vizibile:

Viata, Demnitate, Respect, Toleranta, Responsabilitate, Grija, Evolutie

Domeniul de activitate

Asociatia este acreditata sa ofere urmatoarele servicii:

  • Servicii socio-medicale la Centrul Rezidential pentru Seniori;
  • Servicii de ingrijire, tratament si asistenta la domiciliu;
  • Oferirea de programe educationale si formare profesionala

Asociatia, prin proiectele si activitatile sale, prin conceptele pe care le implementeaza, promoveaza si actioneaza spre folosul comunitatii; doreste sa învete oamenii despre responsabilitate fata de celalalt, despre respect, grija, toleranta, dezvoltare personala si comunitara.

De exemplu, la “Casa Bunicilor”, aratam prin tot ceea ce facem respectul cuvenit senectutii, dragostea pentru varstnici – bunicii nostri, rasplatindu-le eforturile de a ne creste si educa. Invatam comunitatea despre valoarea si comoara pe care o reprezinta persoana varstnica.

Pentru ca Noi suntem Ei si Ei au fost ca si Noi.Au fost si sunt bunicii mei. 

Prin Programul Exchange, am adus Impreuna In comunitate: tineri, copii, varstnici care au demonstrat impreuna cum se poate investi in comunitate, in cele mai importante resurse – oamenii, si cum se dezvolta comunitatea pas cu pas.

 Ne dorim ca in acest proiect – CSR – sa ne implicam cu toate fortele noastre pentru a ne continua dezvoltarea si perfectiona munca, a face schimb de experienta cu alte organizatii si crea legaturi de parteneriat cu companii, institutii, alte ONG-uri care sa se concretizeze in proiecte, activitati destinate responsabilizarii comunitatilor si dezvoltarii lor durabile. 

 

Informatii suplimentare

Prioritati pentru perioada urmatoare:

  • Am aplicat pentru doua finantari din partea Fundatiei Soros Romania: „Sansa la o viata frumoasa pentru toti copiii!” si „Sanatatea e vitala, FII RESPONSABIL PENTRU TINE!” la care asteptam raspuns in prima parte a lunii August 2011;
  • Impreuna cu Asociatia „Raza Sperantei din Ardeal” vom organiza in luna August 2011 o scoala de vara care se adreseaza tuturor copiilor din localitatile Chirileu – jud. Mures si Unirea – jud. Alba;
  • Atragerea de fonduri pentru proiecte socio-medicale, educative, in special pentru persoanele din mediul rural, contribuind la dezvoltarea durabila a comunitatii.

Parteneri

Institutii publice implicate in proiectele desfasurate: Consiliul Judetean Mures – am castigat o finantare in valoare de 8000 lei pentru desfasurarea unor activitati socio-medicale la „Casa Bunicilor” pentru anul 2011.

Parteneri: Directia de Sanatate Publica Mures; Primaria Ungheni, jud. Mures; Parohia Ortodoxa Vidrasau, jud. Mures; Asociatia „Raza Sperantei din Ardeal”, loc. Unirea II, judet Alba; AIESEC Targu-Mures ne-a fost partener in cadrul Programului Exchange, anul 2010.

Parteneri media: Agentia INNOVATION MEDIA&ADVERTISING Cluj-Napoca; Antena 1 Targu-Mures.

Media