0posts 1follower 2representatives

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Vaslui

Urmareste organizatie
Regiune de activitate: Nord-Est
Domeniu de interes: Dezvoltare economica

Contact

Adresa: Strada Nicolae Iorga, nr.82 bis, loc.Vaslui, jud. Vaslui
Telefon 0235 361040 / Fax 0235 319 011; 0235 314 151

Descriere

Fondata in anul 1925 prin Decret Regal si prin Legea de reorganizare a Camerelor, inchisa apoi in 1948, dupa instaurarea regimului comunist in Romania, CAMERA DE COMERT din VASLUI a fost reinfiintata dupa Revolutia din Decembrie 1989, odata cu toate celelalte camere teritoriale.

Astazi, CAMERA DE COMERT, INDUSTRIE sI AGRICULTURa VASLUI este o organizatie a oamenilor de afaceri independenta, non-guvernamentala si autofinantata, care si-a diversificat in fiecare an gama serviciilor, in scopul satisfacerii cerintelor intreprinzatorilor si ale firmelor de toate marimile. Pentru realizarea obiectivului major al Camerei din Vaslui – dezvoltarea economica a judetului – au fost create, cu precadere in ultimii trei ani, centre si departamente noi, menite sa serveasca, intr-o maniera cat mai eficienta, mediul de afaceri local.

Misiune

CCIA Vaslui este cea mai puternica asociatie a mediului de afaceri din judetul Vaslui, care sustine interesele comunitatii de afaceri, in principal, pe membrii acesteia in cadrul dialogului cu autoritatile publice locale si nationale.

Viziune

CCIA Vaslui actioneaza in scopul crearii unui mediu de afaceri coerent, favorabil dezvoltarii sectorului privat din Romania si totodata unei reale economii de piata.

Valori

  • satisfacerea cerintelor clientilor
  • consolidarea pozitiei organizatiei pe plan intern si international
  • corelarea valorilor interne orientate spre profit si a scopurilor interne care ghideaza activitatea organizatiei in realizarea sarcinilor propuse, cu interesul macrosocial de protejarea fortei de munca si a mediului.
  • dezvoltarea unor relatii durabile si reciproc avantajoase cu clientii si furnizorii/colaboratorii CCIA Vaslui
  • mentinerea satisfactiei, motivatiei si calificarii profesionale a personalului propriu
  • prevenirea poluarii si conformarea cu legislatia de mediu
  • conditii de munca optime pentru salariati

Domeniul de activitate

CCIA Vaslui este aproape de mediul de afaceri prin oferta sa de servicii care include misiuni economice, programe de perfectionare profesionala, organizarea de seminarii si dezbateri, baze de date de informatii si oportunitati de afaceri si contribuie la dezvoltarea afacerilor. Indiferent ca este vorba de un eveniment anume sau de o activitate de consultanta, calitatea este pe primul plan. Preocuparea pentru calitatea prestatiei noastre este  cea care determina ce modalitate de abordare adoptam pentru fiecare client in parte. De aceea, necesitatile si asteptarile acestora sunt noi puncte de pornire pentru o colaborare de lunga durata.

Domenii de interes CSR

Domeniile CCIA Vaslui de implicare sociala sunt serviciile de comunicare performante si un sprijin constant acordat comunitatii economice locale,antreprenoriatul si solidaritatea sociala, educatia, actiunile umanitare, protectia mediului.

De asemenea CCIA Vaslui se implica in proiecte sociale sau de mediu, punand totodata accent pe voluntariatul angajatilor.

Media