0posts 0followers 3representatives

Camera de Comerț și Industrie Iași

Urmareste organizatie
Regiune de activitate: Nord-Est
Domeniu de interes: Dezvoltare economica Educatie Mediu

Contact

Adresa: B-dul Carol I nr. 27, Dealul Copou, Iași
Telefon: 0232.268001
Fax: 0232.214530, 0332.819050
E-mail: cciasi@cciasi.ro

Descriere

Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi este o organizaţie autonomă, neguvernamentală, de utilitate publică, apolitică, fără scop patrimonial, non-profit, cu personalitate juridică, creată pentru a reprezenta, apăra şi susţine interesele membrilor şi ale întregii comunităţii de afaceri în raport cu autorităţile publice şi cu alte organisme din ţară şi din străinătate.

Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi îşi desfăşoară activitatea în baza Legii nr. 335/2007, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi a Statutului propriu, armonizat cu Statutul-cadru al Camerelor de Comerţ Judeţene, aprobat de în Adunarea Generală a Camerei de Comerţ şi Industrie a României.

Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi sprijină mediul de afaceri local şi investitorii cu o întreagă paletă de servicii-suport, de la consultanţă juridică şi asistenţă în procedura de înfiinţare a unei firme şi până la identificarea de pieţe de desfacere şi parteneri de afaceri interni şi externi.

De asemenea, oferim membrilor noştri, dar şi întregii comunităţi de afaceri, consultanţă şi asistenţă pentru accesarea finanţărilor nerambursabile, prin programele naţionale sau ale Uniunii Europene. Consultanţa priveşte identificarea surselor de finanţare active ce pot fi accesate de către solicitant şi este completată de asistenţă în elaborarea cererii de finanţare, precum şi în implementarea proiectului.

Strategia de dezvoltare a Camerei de Comerţ Iaşi a pus accent în ultimii ani pe dezvoltarea a 6 linii de acţiune cu impact în cadrul companiilor, aparent distincte, dar cu  o multitudine de elemente de congruenţă:

   1. sprijinirea dezvoltării iniţiativei antreprenoriale

   2. îmbunătăţirea calităţii resursei umane

   3. standardizarea ca premisă a creşterii competitivităţii pe o piaţă globală

   4. grija faţă de mediu

   5. responsabilitatea socială corporatistă

   6. promovarea arbitrajului comercial ca alternativă de soluţionare a litigiilor

Media