0posts 3followers 1representative

Clubul Liderii Mileniului Trei

Urmareste organizatie
Regiune de activitate: Bucuresti-Ilfov
Domeniu de interes: Educatie

Contact

Adresa: Str. Dr. N. Staicovici, nr. 25, sector 5, Bucuresti
Telefon: 0766 248843

Descriere

Cine suntem?

Clubul Liderii Mileniului Trei este condus de tineri pasionati care cred cu tarie in schimbarea directiei de dezvoltare a Romaniei si care contribuie la crearea unei noi generatii de lideri.

Clubul Liderii Mileniului Trei este o persoana juridica romana, de drept privat, de interes comunitar, neguvernamentala, non-profit, apolitica si independenta. Asociatia functioneaza in toate situatiile in conformitate cu Ordonanta Guvernului 26/2000 si celelalte reglementari legale din Romania.

Cum gandim?

Suntem definiti de valorile in care credem si le transmitem cu pasiune generatiei actuale de tineri:

- angajament spre performanta – Clubul LMT este un spatiu de idei si valori in care tinerii se pot implica. Menirea noastra este sa ii insotim pe drumul spre performanta.

responsabilitate asumata – Ne asumam responsabilitatea pentru deciziile pe care le luam, in realizarile de proiecte si in sprijinul pe care il acordam in dezvoltarea unei cariere.

comunicare eficienta in stabilirea de legaturi interumane – Pentru noi, comunicarea inseamna relationare. Punem tinerii in legatura cu cei care ii pot inspira si realizam o retea pentru dezvoltare si invatare.

integritate si profesionalism – Ne straduim constant sa ne autodepasim prin profesionalismul cu care facem sa se intample lucrurile, iar comportamentul nostru este integru.

magia tineretii – Suntem tineri si lucram cu pasiune in interesul acestora. Credem si sustinem ca generatia noastra poate sa aduca o schimbare pozitiva a lumii.

Care este scopul nostru?

Scopul Clubului LMT este de a sprijini dezvoltarea personala si profesionala a tinerilor absolventi ai cursurilor Fundatiei Codecs pentru Leadership, respectiv de a-i promova pe acestia, in domenii, activitati, profesii care sa ii ajute la valorificarea aptitudinilor si cunostintelor acumulate pe parcursul cursurilor.

Ce visam sa realizam?

Vrem sa conturam in Romania o generatie de lideri capabila sa declanseze si sa isi asume schimbarea, prin dezvoltare personala si profesionala individuala.

Viziunea noastra este: “Scoala de joburi si networking, scoala de valori si caractere.“

Ce facem?

Realizam proiectele transformationale cu cele mai vizibile rezultate – Branding Romania, Student Career Path, Experience Project Management etc. – si, astfel, reusesim sa generam schimbare, persoana cu persoana.

Parteneri

Sponsori: Fan Courier, CcHellenic, Fundatia Dinu Patriciu, Miral Instal, Ecorom, Boromir, Dacos, etc.

Parteneri media: Kiss FM, Adevarul, Radio Lynx, Zile si Nopti, Lume Buna, Revista Cariere, Studentie.ro, EvenimenteStudentesti.ro, etc.   

Institutii publice: Comisia Europeana – programul TiA, Primaria Ramnicu Valcea

Media