0posts 2followers 0representatives

Ecoteca

Urmareste organizatie
Regiune de activitate: Bucuresti-Ilfov
Domeniu de interes: Mediu

Contact

Adresa: Str. Eugen Lovinescu nr. 14, sector 1 Bucuresti

Descriere

Misiune

Scopul fundamental al Asociatiei Ecoteca este informarea si educarea cu privire la colectarea selectiva a deseurilor reciclabile.

 

Viziune

Traim intr-o tara care are multe de invatat si de recuperat. Stim ca nu este simplu insa in aceeasi masura credem ca vom putea sa facem lucrurile sa mearga in directia cea buna, cu pasi mici si siguri, cu incredere in oameni si cu deschidere spre tot ceea ce inseamna noutate.

Vrem sa protejam mediul inconjurator, vrem sa traim intr-un oras verde, cu aer proaspat si multe zambete.

Pentru ca fiecare dintre noi isi doreste sa traiasca intr-o tara mai curata, stim ca schimbarea va veni de la aceia care aleg sa lupte pentru un viitor mai bun. Ecoteca va fi acolo pentru a-i ajuta si a le oferi suport, in tot ceea ce inseamna colectare electiva si reciclare.

 

Valori

Mediul inconjurator si grija pentru acesta, exprimata prin:

  • utilizarea cu responsabilitate a materialelor reciclabile: hartie, plastic, sticla, metal, baterii, becuri si tuburi de neon, tonere si cartuse, obiecte electronice si electrocasnice.
  • Folosirea cosurilor, pubelelor, containerelor, si nu a trotuarelor, parcurilor, padurilor, raurilor, pentru aruncarea gunoaielor .

 

Responsabilitatea fata de oameni si increderea in ei:

  • Oamenii cu care lucram au acelasi obiectiv ca si noi, protejarea mediului, asa ca incercam sa ii sprijinim in actiunile si activitatile lor
  • Fiecare persoana care vrea sa afle mai multe despre colectare selectiva si reciclare poate duce mesajul mai departe, raspundem deci fiecarei intrebari cat mai repede si cat mai complet.

Media