0posts 1follower 0representatives

Fundatia Crucea Alb Galbena Romania

Urmareste organizatie
Regiune de activitate: Bucuresti-Ilfov
Domeniu de interes: Asistenta sociala Sanatate

Contact

Adresa: Bucuresti, Splaiul Independentei nr. 169, Sector 5

Telefon: 021 315 12 56

E-mail: cruceaalbgalbena@cag.ro

Descriere

Fundatia Crucea Alb Galbenă România (CAGR) este unul din pionierii in dezvoltarea serviciilor de îngrijiri socio-medicale la domiciliu si are o activitate de peste 15 ani. Alături de partenerii belgieni cu care si-a început activitatea, CAGR a invatat ce inseamna profesionalismul, respectul pentru pacient si eficienta serviciilor de ingrijire la domiciliu. În 2007, Fundatia Crucea Alb Galbenă, a fost desemnată de către United Way, cea mai bună organizatie finantată. În anul 2008-2009, proiectul ”Îngrijiri medicale la domiciliu” a fost declarat model de bună practică de către Fundatia Principesa Margareta. Datorită excelentei, proiectul a fost premiat si de Colegiul Medicilor in cadrul Galei Medica, in 2010.

In prezent derulăm 11 programe în care sunt îngrijiti la domiciliu aproximativ 750 de pacienti lunar. O echipa de 22 de asistenti medicali, medici, kinetoterapeuti, asistenti sociali, ofera servicii la cele mai inalte standarde, confirmand statutul de nr. 1 in domeniul ingrijirilor socio-medicale la domiciliu. Fiecare membru al echipei incearca sa depaseasca simpla relatie terapeutica profesionist – pacient si sa construiasca un angajament pe termen lung cu pacientii folosind metode de lucru inovatoare si curajoase bazate pe dovezi stiintifice. Se promoveaza educatia pentru sanatate, un stil de viata activ si sanatos, acolo unde este posibil, metode de reducere a stresului si stimularea interactivitatii sociale, in asa fel incat toti pacientii sa traiasca armonios si confortabil in propriile case.

Furnizand servicii individualizate pentru fiecare pacient, asiguram un nivel de confort si pentru membrii familiei. Serviciile noastre sunt flexibile si adaptate nevoilor pacientilor.

Misiunea noastră:

Să dezvoltam ingrijirile socio-medicale la domiciliu în România, pentru pacientii aflati in nevoie, de toate varstele, indiferent de patologie.

Principii:

 

Fundatia Crucea Alb Galbena promoveza valorile si principiile Europene, cautand sa aplice tehnologii inovative (ex: telemedicina). Orientarea catre pacienti, atitudinea proactiva, corectitudinea, atentia acordata detaliilor, reprezinta principiile care guverneaza activitatea echipei CAG. Imbunatatirea calitatii vietii pacientilor nostri este dezideratul nostru iar cultivarea parteneriatelor cu alte institutii, reprezinta elementul central al strategiei de dezvoltare pe termen lung al CAG. Inca de la infiintarea CAG, s-a urmarit formarea unei echipe de profesionisti, continuu interesati de cresterea nivelului profesional si a standardelor de lucru, care sa ofere pacientilor cele mai bune ingrijiri socio-medicale. Acest lucru s-a realizat prin intermediul unei colaborari productive intre membrii cu experienta si cei tineri, dornici de a progresa si de a aduce o contributie semnificativa prin creativitate si dinamism.

 

Parteneri

Finantatori: Consiliile Locale ale Sectoarelor 1, 2, 3, 4, 5, 6, Consiliul General al Municipiului Bucuresti, Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, Funadatia United Way, C.A.S.M.B, C.A.S.A. O.P.S.N.A.J, Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse prin Legea 34/1998 privind persoanele cu nevoi socio-medicale.
Media