0posts 0followers 1representative

Fundatia Horia Rusu

Urmareste organizatie
Regiune de activitate: Bucuresti-Ilfov
Domeniu de interes: Drepturile omului

Contact

Adresa: Clădirea Lakeview, Bulevardul Barbu Văcărescu 301 – 311, etajul 14, sector 2, Bucureşti

Telefon: 031 425 33 45

Fax: 0314 253 346

Mobil: 0720 070 307

E-mail: office@fundatiahoriarusu.ro; fundatia_horiarusu@yahoo.com

Descriere

Fundaţia Horia Rusu este o organizaţie neguvernamentala care susţine valorile capitalismului: libertate individuală, libertate politică, libertate economică, libertate de expresie. Este o fundaţie independentă, cu vocaţie liberală, dar neafiliată niciunui partid politic. Este un spaţiu în care oameni din toate domeniile vieţii publice, din toate partidele politice, care cred în valorile capitalismului, dialoghează şi caută împreună soluţii pentru problemele societăţii româneşti.

Principala misiune pe care Fundaţia Horia Rusu şi-a asumat-o, încă de la înfiinţare, este de a contribui la transformarea României într-o ţară capitalistă, racordată la valorile europene. În acest sens, considerăm că cel mai important lucru este schimbarea mentalităţilor. Prin acţiunile sale, fundaţia se implică în transformarea României dintr-o ţară cu mentalităţi colectiviste, cu oameni care aşteaptă totul de la stat, într-o ţară de oameni liberi, care îşi urmăresc propriul interes, care să fie proprietari şi să profite de pe urma acţiunilor proprii.

Fundaţia Horia Rusu susţine producerea unor reforme de substanţă în domenii fundamentale ale societăţii româneşti: reforma instituţională, reforma educaţională, reforma economică, reforma clasei politice. Fundaţia Horia Rusu îşi propune să realizeze aceste obiective constituindu-se într-un catalizator al vieţii publice româneşti, un forum de idei şi de programe, de analiză şi dezbatere, care furnizează soluţii pentru rezolvarea problemelor, crizelor şi disfuncţiilor care marchează evoluţia societăţii româneşti.

Parteneri

Cabinetul de avocatură Piperea & Asociaţii

Parteneri media: Spunesitu.ro şi Realitatea TV (la lansarea proiectului)

Media