0posts 0followers 0representatives

Fundatia Nadia Comaneci

Urmareste organizatie
Regiune de activitate: Bucuresti-Ilfov
Domeniu de interes: Asistenta sociala Educatie

Contact

Adresa: Sos. Stefan cel Mare, Nr. 13A, Cladirea Administrativa, Etaj 2, Sector 2, Bucuresti
Telefon: 0741 060 166

Descriere

Misiune

Fundatia Nadia Comaneci are ca principal obiectiv incurajarea, sustinerea si promovarea performantei in orice domeniu, pornind de la rezultatele sportive, la dezvoltarea educationala si profesionala, pana la calitatea vietii si a familiei.

Fundatia Nadia Comaneci isi propune astfel sa dezvolte programe prin care sa sprijine tinerii sportivi dornici sa atinga cele mai ambitioase standarde de performanta, sa lupte pentru respectarea drepturilor mamei si copilului inRomania si sa se implice in activitati sociale si umanitare avand in centrul lor familia ca fundament al evolutiei societatii romanesti.

Viziune

Fundatia Nadia Comaneci priveste cu speranta in viitorul care sa apartina din nou unor performeri de nota 10, considerand ca prin dorinta de atingere a performantelor fiecare se poate autodepasi.

Fundatia Nadia Comaneci are incredere ca, impreuna cu cei care doresc sa i se alature in viitoarele demersuri, va reusi sa readuca in prim plan valorile, succesele si oamenii remarcabili.

Valori

Fundatia Nadia Comaneci actioneaza respectand urmatoarele valori:

  • Implicare
  • Cunoastere
  • Perfectiune

Implicarea pentru cunoasterea si rezolvarea necesitatilor si dorintelor oamenilor, alaturi de dorinta de perfectiune in orice activitate, sunt valori prin care poate fi atinsa performanta.

Fundatia Nadia Comaneci se implica si promoveaza “o viata de nota 10″.

Parteneri

BRD – Groupe Société Générale, Microsoft, AdePlast, Augsburg International, Artimex Sport, Baxi România, Cersanit, Global Design, SAV Integrated Systems, Nei Guard, Top Brands Distribution, Itsy Bitsy, Danonino, Adventure, Campus, Primaria Sectorului 1

Media