0posts 0followers 0representatives

Habitat pentru Umanitate Cluj

Urmareste organizatie
Regiune de activitate: Nord-Vest
Domeniu de interes: Asistenta sociala

Contact

Adresă: Emil Racoviţă, nr. 3, ap. 2, 400165, Cluj-Napoca, România
Tel.: +40-364-802-802
Tel/Fax: +40-264-425-353

Descriere

Habitat pentru Umanitate Cluj este o organizaţie neguvernamentală, non-profit, care construieşte şi renovează locuinţe simple, decente şi accesibile ca preţ pentru şi împreună cu cei defavorizaţi al căror viitor este afectat grav de condiţiile în care aceştia locuiesc.
Materialele provin din donaţii şi sponsorizări, iar construcţia este realizată de către voluntari împreună cu familiile beneficiare. Terenurile sunt concesionate de Primărie sau donate de persoane fizice.

Habitat for Humanity caută să elimine adăpostirea sărăcăcioasă şi lipsa de adăpost din întreaga lume şi să facă din adăpostirea în condiţii decente o problemă de conştiinţă şi de acţiune.

Domeniul de activitate: construire şi renovare de locuinţe sociale.

Informatii suplimentare

Pe lângă cele 5 proiecte în derulare, Habitat pentru Umanitate Cluj a construit, pe parcursul celor 12 ani de activitate, 72 de locuinţe în Cluj-Napoca, formând astfel cinci comunităţi:

Parteneri

Habitat pentru Umanitate Cluj îşi desfăşoară activitatea cu sprijinul partenerilor săi. Habitat pentru Umanitate Cluj are patru tipuri de parteneri: instituţii publice, instituţii private, organizaţii non-guvernamentale, parteneri media.

Instituţiile publice concesionează teren asociaţiei pentru construcţie. Firmele/ companiile contribuie atât cu resurse umane cât şi financiare. Partenerii media colaborează pe partea de promovare a activităţii noastre, iar organizaţiile nonguvernamentale se implică în proiectele pe care le implementăm în comunitatea clujeană.

Media