0posts 2followers 1representative

LEAP (Link Education and Practice)

Urmareste organizatie
Regiune de activitate: Bucuresti-Ilfov
Domeniu de interes: Educatie

Contact

Str. Spiru Haret Nr. 7B, Bucuresti

Descriere

Ce este LEAP?

LEAP (Link Education and Practice) este un program prin care susţinem implicarea studenţilor în activităţi de educaţie non-formală pentru complementarea educaţiei primite in cadrul universităţilor.
LEAP are mai multe publicuri ţintă. În primul rând, programul nostru se adresează studenţilor, cărora ne propunem să le ridicăm gradul de conştientizare a utilităţii implicării lor în activităţi de educaţie non-formală pentru creşterea angajabilităţii acestora. În acest sens, încurajam implicarea studenţilor în activităţi de voluntariat, stagii de practică, scoli de vară, concursuri, traininguri, schimburi de tineret ş.a.m.d.
În al doilea rând, dar nu mai puţin important, LEAP se adresează universităţilor, companiilor şi organizaţiilor studenţeşti ca furnizori şi/sau finanţatori de educaţie non-formală.

  • Credem că universităţile ar trebui să fie deshise către/să sprijine în mod activ implicarea studenţilor în practicile de educaţie non-formala.
  • Susţinem implicarea activă a companiilor, ca viitori angajatori ai studenţilor, în finanţarea educaţiei non-formală dar şi furnizarea de astfel de activităţi (traininguri, stagii de practică, ş.a.).
  • Promovăm activitatea ONGurilor, şi în special a organizaţiilor studenţesti, ca principal furnizor de educaţie non-formală în mediul universitar din România, şi ne propunem să contribuim la creştrerea vizibilităţii, maturităţii şi a profesionalismului acestora.

În ce constă LEAP?

LEAP cuprinde o serie de proiecte:

  • Ghid de angajabilitate
  • Atelierele LEAP
  • Studiul „Educaţie non-formală pentru angajabilitate”
  • www.leap.ro – resurse online despre angajabilitate

Cine suntem noi?

Echipa LEAP e formată dintr-un grup de tineri cu profile foarte variate şi experienţă de mai mulţi ani în organizaţii studenţeşti din Bucureşti.

 

Parteneri

CROS
Achieve Global
Leaders Foundation
Hotel Trianon
Hola!
Talent Gate
CODECS
ProVobis
ANPCDEFP
Salvati Copiii
Your Way

Media