0posts 2followers 0representatives

Scoala de Valori

Urmareste organizatie
Regiune de activitate: Bucuresti-Ilfov
Domeniu de interes: Educatie

Contact

Adresa: Str. Sperantei, nr. 27, parter, sector 2, Bucuresti
Tel: 0727 298 824
E-mail: office@scoaladevalori.ro

Descriere

Scoala de Valori este o organizatie non-guvernamentala moderna a carei viziune este dezvoltarea prin educatie inovativa a unei societati bazate pe valori.

Ca organizatie, Scoala de Valori pune sub semnul intrebarii granitele educatiei traditionale pentru a pune la dispozitia indivizilor informatii valoroase, experiente de formare a caracterului, interactiune cu modele pozitive si expunere internationala. Scopul acestor experiente este acela de a creste responsabilitatea personala si controlul indivizilor asupra alegerilor de viata.

Valorile Scolii de Valori:

Valorile organizatiei exprima modul in care aceasta isi propune sa-si atinga viziunea si reprezinta codul comun pe care toti membrii organizatiei il impartasesc.

Integritate

Comportamentul, actiunile si vietilor membrilor se bazeaza pe valorile personale si cele ale organizatiei.

Libertate

Oferim individului libertatea de a gandi. Nu indoctrinam. Lasam indivizii sa aleaga.

Perseverenta

Suntem constienti de faptul ca misiunea noastra este una dificila. Nu renuntam nicioadata, si suntem condusi de credinta ca “Esecul nu este o optiune pentru noi”

Inovatie

Nu suntem doar perseverenti prin a face lucrurile in acelasi fel. Cautam in mod continuu sa inovam modul in care ne atingem obiectivele organizatiei intr-o maniera consistenta cu identitatea noastra.

Durabilitate

Gandim pe termen lung. Misiunea noastra este una de durta si ne solicita o abordare pe termen lung si un management eficient al resurselor noastre. Luam in considerare impactul actiunilor noastre si actionam in consecinta.

Loialitate

Oferim loialitatea partenerilor nostri. Solicitam loialitate in schimb. Ca orice proces de durata, obiectivele noastre solicita resurse dedicate la bine si la rau. Ne respectam promisiunile.

Proiecte implementate

Parteneri

Parteneri: BRD

Suporteri: Dinu Patriciu, Catalyst, Qual Media, Xerox

Parteneri media: Zile si nopti, Kiss FM, Media image, White image

Institutii publice: Parlamentul European, Comisia Europeana prin programul Tineret in Actiune

Media