0posts 0followers 0representatives

Ursus Breweries

Urmareste organizatie
Regiune de activitate: Bucuresti-Ilfov
Tip organizatie: Companie
Domeniu de interes: Educatie Mediu Sanatate

Contact

Adresa: Victoria Center, Calea Victoriei nr. 145, et. 5, sector 1, Bucuresti
Tel: +4021.314.04.20 sau 0372.085.100/ 111
Fax: +4021.315.98.04

Descriere

Ursus Breweries este numele operatiunilor SABMiller in Romania. Ursus este simbolul radacinilor noastre locale, reprezentand mostenirea noastra romaneasca, dar si numele uneia dintre marcile care alcatuiesc portofoliul companiei. Breweries denota statutul international al companiei ca parte a unuia dintre cei mai mari producatori de bere din lume, SABMiller. Istoria SABMiller in Romania incepe din anul 1996 cand South African Breweries a achizitionat Vulturul Brasov. Un an mai tarziu, South Africa Breweries cumpara Pitber Pitesti si URSUS S.A Cluj-Napoca. In anul 2001, URSUS S.A cumpara pachetul majoritar de actiuni al Bere Timisoreana S.A.

Din 2002, URSUS S.A si Timisoreana S.A fuzioneaza intr-o singura companie integrata si anume Compania de Bere Romania S.A. In 2004, SABMiller plc a achizitionat pachetul majoritar de actiuni al Aurora Brasov, companie care va fuziona in acelasi an cu Compania de Bere Romania S.A. Un an mai tarziu, in 2005, noul nume al operatiunilor SABMiller in Romania devine Ursus Breweries.

Ursus Breweries are un portofoliu diversificat de marci internationale si romanesti: Peroni Nastro Azzurro, Pilsner Urquell, Miller Genuine Draft (MGD, Grolsch, Ursus, Redd`s, Timisoreana, Ciucas, Stejar, Azuga.

In prezent, Ursus Breweries detine 3 fabrici de bere in Brasov, Buzau si Timisoara si o mini-facilitati de productie in Cluj. Compania isi desfasoara activitatea prin punctele de lucru din Cluj-Napoca, Timisoara, Buzau, Brasov si Bucuresti.

In ceea ce priveste activitate a de CSR, am fixat 10 prioritati de dezvoltare durabila pe care sa ne bazam eforturile si care sa ne ajute in crearea unei diferente. O atitudine responsabila si contributia in comunitatile in care ne derulam activitatea reprezinta o parte esentiala a mostenirii noastre si este fundamentala pentru construirea unor piete durabile. Cele 10 prioritati sunt: Descurajam consumul iresponsabil de alcool, Sustinem antreprenoriatul si transmitem valorile noastre tuturor partenerilor de afaceri, Reducem consumul de apa, Furnizam beneficii comunitatilor, Reducem amprenta de carbon si de energie, Contribuim la reducerea HIV/SIDA, Refolosim si reciclam ambalajele, Respectam drepturilor omului, Obiectiv zero-deseuri in activitatile noastre, Suntem transparenti in raportarea progresului.

Parteneri

Institutul National de Medicina Legala „Mina Minovici”, Politia Romana, Cabral Ibacka

Media