2posts 1follower 1representative

AMSP – VOLUNTAR IN SPITAL

Urmareste organizatie
Regiune de activitate: Bucuresti-Ilfov
Domeniu de interes: Asistenta sociala Sanatate

Contact

Bd.C-tin Brancovenu, nr.20, Sector 4, Bucuresti, Ro / E-mail; medicinapentrusanatatepublica@yahoo.com

Descriere

În 2013, Asociatia de Medicina pentru Sanatate Publica a demarat proiectul „Serviciul de Voluntariat M.S.Curie”. Proiectul presupune o serie de acţiuni ce reprezintă un pas spre îndeplinirea misiunii asociaţiei, şi anume, contribuţia adusă îmbunătăţirii nivelului de sănătate al populaţiei şi a eficienţei serviciilor publice de sănătate din România.
Scopul programului pilot implementat este asigurarea serviciilor de sprijin pentru pacienţi şi a oportunităţilor de voluntariat care să permită comunităţii implicarea activă în procesul de îngrijire a copiilor tratați în Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii M.S.Curie si Centrul de Recuperare N.Robanescu.

Parteneri

1.Spitalul de Urgenta M.S.Curie- Bucuresti
2.Centrul National Medical de Recuperare N.ROBANESCU- Bucuresti
3.Societatea Nationala de Cruce Rosie -Filiala Sector 4 Bucuresti

Media

VOLUNTAR IN SPITAL:
 O inițiativă similară celor regăsite în majoritatea spitalelor pediatrice din țări dezvoltate, având ca motivație de bază necesitatea de a aborda starea psihică, emoțională a pacienților în contextul spitalizării și a altor evenimente legate de îngrijirea sănătății.

Ce este programul VOLUNTAR IN SPITAL ?
 O initiativa din comunitate pentru comunitate, prin care incurajam mobilizarea membrilor societatii si invitam la activitati de voluntariat care se potrivesc oricui, mai ales acelor persoane care considera ca schimbarea in bine este un act de curaj ce le apartine.