0posts 1follower 0following

Razvan Sassu

Urmareste profil

Biografie

Razvan este Presedintele Asociatiei Young Initiative si in acelasi timp urmeaza cursurile Facultatii de Management din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti. Pasionat de management, la varsta de 17 ani devine Co-Project Manager la unul dintre cele mai mari festivaluri nationale de film destinate elevilor, derulat impreuna cu Ministerul Educatiei, organizand primele doua editii. In 2010 proiectul castiga mentiune la categoria „Cel mai bun proiect educational” in cadrul Galei Premiilor in Educatie derulata de Fundatia Dinu Patriciu.

Un an mai tarziu infiinteaza una dintre primele organizatii ale elevilor din judetul Constanta, ce reuseste sa organizeze un numar de 12 proiecte si activitati, dintre care 11 la nivel national si unul judetean.

Devenind student, dorind sa aduca impreuna cu echipa sa o schimbare in comunitate, infiinteaza la sfarsitul lui 2009 Asociatia Young Initiative, care ajunge ca intr-un an sa organizeze 7 proiecte si sa numere aproximativ 50 de membri, voluntari si colaboratori.