vALLuntar, o campanie online de promovare a lecturii si a voluntariatului

Grupul Editorial ALL a lansat o campanie online care isi propune sa incurajeze lectura si voluntariatul. Astfel, o echipa de angajati ALL va face voluntariat in schimbul lecturii.

In perioada 24 ianuarie – 16 martie, ALL pune gratuit la dispozitia bloggerilor orice carte de pe http://www.all.ro. Acestia trebuie sa o citeasca si sa isi scrie parerea despre carte pe blogul personal. Fiecare recenzie valoreaza 15 minute de voluntariat ce va fi realizat de catre echipa ALL pentru un centru ales de bloggeri. Fiecare comentariu referitor la carte sau la campanie, dat la postul cu recenzia, adauga inca 3 minute de lucru.

“vALLuntar este o campanie prin care vrem sa promovam lectura si voluntariatul si prin care incercam sa ne apropiem de cititori. Nu spunem ca vom schimba lumea, ca datorita noua si voluntariatului nostru lumea va deveni un loc mai bun, mai sigur sau mai frumos. Doar ca orice schimbare incepe cu noi insine. Iar aici, la Grupul Editorial ALL, suntem dispusi sa facem mai intai in noi insine aceasta schimbare, ca ea sa se poata reflecta ulterior si in comunitate.

Ce va ramane la sfarsit? Niste carti citite, niste copii zambind, niste copaci plantati si un imens sentiment de liniste interioara, de bine si de bucurie”, a declarat vicepresedintele Grupului Editorial ALL, Mario Demezzo.

Mai multe detalii despre campanie si regulamentul acesteia gasiti aici.

bloggeri campanie carti editura ALL lectura responsabilitate sociala voluntariat