Workshop-ul „Responsabilitatea sociala ca model de afaceri”

05 iunie 2014, 17:30 - 05 iunie 2014, 19:30

Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti in parteneriat cu Centrul de Resurse Pentru Cetatenie Activa organizeaza workshopul Responsabilitatea sociala ca model de afaceri, in data de 5 iunie 2014, orele 17.30-19.30, la sediul CCIB din Bd. Octavian Goga nr. 2, sector 3, tronson I, intr. B, etajul 6, Biblioteca.

Evenimentul are ca obiectiv promovarea principiilor responsabilitatii sociale in randul companiilor din Romania si intelegerea rolului principalelor functii de business si a departamentelor suport in dezvoltarea unor afaceri sustenabile.

Evenimentul se adreseaza directorilor si managerilor de companii si orice alte tipuri de organizatii, indiferent de dimensiunea acestora, profesionistilor din domeniul resurselor umane, precum si managerilor de proiect sau altor persoane care au in subordine echipe.

In cadrul workshopului va fi abordata Integrarea principiilor responsabilitatii sociale la nivel de organizatie si se va desfasura o sesiune de networking.

Workshopul beneficiaza de experienta doamnei Rodica Lupu – manager proiect Reteaua „Actionam Responsabil!si presedinte al Asociatiei „Centrul de Resurse pentru Cetatenie Activa”.Rodica Lupu a castigat finantari de peste 15 milioane de euro, fiind implicate totodata in coordonarea sau implementarea mai multor proiecte in domenii diverse, de la stimularea antreprenoriatului sau responsabilitatea sociala corporativa pana la implementarea unor reglementari europene la nivelul administratiei.

Taxa de participare este de 80 lei (la care se adauga TVA). Accesul la workshop se face in baza rezervarii transmise pe adresa de e-mail: alina.gheorghe@actionamresponsabil.ro si a confirmarii inscrierii dupa efectuarea platii. Pentru detalii suplimentare referitoare la eveniment si la modalitatea de plata, va rugam sa ne contactati la tel: 021.310.64.44  sau e-mail: alina.gheorghe@actionamresponsabil.ro.

Inscrierile se pot face pana la data de 3 iunie 2014.

achizitii publice responsabile CSR model de afaceri networking RSC sustenabilitate workshop